PRUGA BEOGRAD-NIŠ U PREKIDU: U nevremenu oštećen deo koloseka kod Ralje

Oborena stabla

PRUGA BEOGRAD-NIŠ U PREKIDU: U nevremenu oštećen deo koloseka kod Ralje

Srbija -
MUP je saopštio da su dve osobe lakše povređene u nevremenu koje je zahvatilo veći deo Beograda, kao i deo Kolubarskog okruga i opštine Koceljeva i Krupanj

BEOGRAD - U nevremenu, koje je večeras pogodio zapadnu Srbiju, oštećen je i deo pruge Beograd-Niš kod Ralje, javio je RTS. Kako se navodi, nevreme je nanelo velike količine zemlje i granja na kolosek. Železnički saobraćaj na toj deonici je u zastoju, dodaje RTS.

Nešto ranije, MUP je saopštio da su dve osobe lakše povređene u nevremenu koje je zahvatilo veći deo Beograda, kao i deo Kolubarskog okruga i opštine Koceljeva i Krupanj. Nevreme je pogodilo teritorije opština Grocka, Voždovac i Rakovica.

U saopštenju se navodi da je u nevremenu, u periodu od 20.30 do 21 čas, oboreno nekoliko stabala i oštećeno više putničkih vozila, a da su dve osobe lakše povređene. Oko 20 časova, nevreme praćeno gradom zahvatilo je deo Kolubarskog okruga. Najviše je pogođen deo teritorije opštine Ub, tačnije mesta Pambukovica, Tulari, Novaci, Kalinovac i Sovljak.

Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo je i teritoriju opština Koceljeva i Krupanj (Donje Crniljevo, Galović, Gradojević, Ćukovine, Goločelo, Kamenica, Ljutice, Subotica, Bresnica, Zukve i Koceljeva, MZ Kostajnik, Cerova, Dvorska, Zavlaka i Mojković. Značajna šteta pričinjena je na objektima, vozilima i usevima. Većih kvarova na dalekovodima nema, dok se manji kvarovi na niskonaponskoj mreži otklanjaju po prijavi građana, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track