VALJEVO: Grom zapalio kuću i radionicu!
Foto: AP

Paljevina

VALJEVO: Grom zapalio kuću i radionicu!

Srbija -
Do požara kod Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu je došlo oko 13.00 sati pošto je grom udario najverovatnije u drvenu banderu "Telekoma", kraj kuće i radionice

VALJEVO - Jedna kuća i stolarska radionica su danas izgorele posle udara groma, a još jedna kuća se zapalila na periferiji Valjeva, potvrđeno je u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu.

Do požara kod Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu je došlo oko 13.00 sati pošto je grom udario najverovatnije u drvenu banderu "Telekoma", kraj kuće i radionice. Tri ekipe vatrograsaca su sprečile da požar zahvati susednu kuću na kojoj je izgoreo deo krova.

U požaru niko nije povređen, a uzrok i šteta biće utvrđeni istragom policijskih i pravosudnih organa. Vatrogasci su sredinom popodneva još gasili vatru, a došli su i policija i radnici "Elektrodistribucije", dok vlasnici izgorele kuće nisu bili tu.

"Veoma brzo, posle jakog udara groma, zapalile su se radionica i kuća. Pokušali smo što smo mogli, a nismo mogli gotovo ništa zbog jačine plamena, pa su, srećom, brzo stigli vatrogasci", pričaju komšije.

Najbliži sused se požalio što je stolar "tu šupu (radionicu), iako nije morao, približio (njegovoj) kući" i postavio "improvizovani sulundar" koji je okrenuo ka susednoj kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track