(VIDEO) STRAŠNO: Žirinovski gurao muškarce na trudnu novinarku da je siluju!
Foto: Printskrin Yt

Nije mu se svidelo pitanje

(VIDEO) STRAŠNO: Žirinovski gurao muškarce na trudnu novinarku da je siluju!

Planeta -
Ovde nema mesta za trudnice, nama trebaju zdravi ljudi. Trudne žene treba da sede kući i paze decu, vikao je ruski političar i gurao svoje saradnike na nju
1 / 2 Foto: Printskrin Yt

Trudna novinarka Stela Dubovitskaja se oporavlja u bolnici pošto je tokom konferencije za novinare ruski političar Vladimir Žirinovski rekao da bi trebalo da je siluju.

Ona je njemu postavila pitanje o sankcijama protiv Ukrajine, a ruski političar je počeo da viče na nju i rekao svojim kolegama "Kada ja kažem, idite i silujte je".

Jedan od novinara je stao u odbranu svoje koleginice, pa ga je upitao zašto je napada kad je trudna, na šta je Žirinovski gurnuo dvojicu saradnika i vikao "Idite i ljubite je. Zgrabite je".

U jednom trenutku se javila i novinarka agencije Interfaks mu je rekla da je to ponižavajuće i pitala zašto to radi, dok je kontroverzni politčar povikao i na nju.

"Zašto se ti mešaš, lezbejko? Izađi napolje. Ovde nema mesta za trudnice, nama trebaju zdravi ljudi. Trudne žene treba da sede kući i paze decu. Gubite se proklete lezbejke!", vikao je Žirinovski.

http://www.youtube.com/watch?v=31qzlxwzAo4#t=16

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track