(VIDEO) MAJKA IZMOLILA OTMIČARA: Poručila mu da joj vrati dete, devojčica pronađena živa i zdrava

Završena potraga za trogodišnjom devojčicom

(VIDEO) MAJKA IZMOLILA OTMIČARA: Poručila mu da joj vrati dete, devojčica pronađena živa i zdrava

Planeta -
Policija je pretumbala gradić od oko 1.500 stanovnika i njegovu neposrednu okolinu, Posle posle apela majke devojčica pronađena u blizini kuće

ČAJLDERS - Devojčica Kloi Kembel koja je preko noći odvedena iz svoje sobe, pronađena je živa i zdrava kako hoda prema svojoj kući.

Njen nestanak potpun je izbacio iz koloseka njenu majku koja je ispričala u izjavi Kanalu 7 da joj se posle otmice ćerke život pretvorio košmar.

- Ovo je kao noćna mora iz koje ne mogu da se probudim - izjavila je Tami O’Donel sa suzama u očima i zamolila ljude da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o devojčici. Sve što imam je nada, dodala je ona.

Trogodišnja Kloi, koju su mediji već prozvali “australijskom Medlin Meken”, nestala je u četvrtak ujutro iz sobe u njihovoj kući, gde je zaspala sa starijim bratom i sestrom. U sobi, koja gleda na ulicu, prozor je bio odškrinut.

Ovo je potpuna misterija. Jedino što mi pada na pamet jeste da je sve to čudno - rekao je komšija Kevin Sevidž, uz primedbu da je u porodici bilo određenih problema, da su često pravili žurke koje su znale da se otrgnu kontroli.

Kloin otac Gart kaže da je na krovu njihovog automobila, parkiranog ispod odškrinutog prozora na prilazu njihovoj kući u Ridžvej Stritu, u Čajldersu ostao otisak stopala.

Policija pretražuje gradić od oko 1.500 stanovnika i njegovu neposrednu okolinu, a istražitelji kažu da ne veruju da je Kloi (sama ili sa otmičarem) mogla da stigne daleko.

Uznemireni otac Gart Kembel izjavio je za Asošijeted pres Australija da misli da je u pitanju neko ko ga poznaje, “imajući u vidu kako su ušli i mesto na kome ona spava”. “Znali su da spava ispred televizora”, rekao je on.

Tami O’Donel obratila se otmičaru svoje ćerke posredstvom TV-ekrana:

- Bili ste dovoljno hrabri da je otmete - a sada imajte hrabrosti i da je dovedete kući - rekla je ona.

Policija je celu noć bezuspešno pretraživala okolinu infracrvenom kamerom, a danas su im se pridružili i dobrovoljci. Posle pronalaska devojčice još nije imenovan nijedan osumnjičeni.

http://www.youtube.com/watch?v=0dFA_AFlq2o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track