(VIDEO) OPSEDNUTE DUHOVIMA: Tinejdžerke iskasapile drugaricu verujući u izmišljene horor priče!
Foto: Printcsreen Yt

Amerika u šoku

(VIDEO) OPSEDNUTE DUHOVIMA: Tinejdžerke iskasapile drugaricu verujući u izmišljene horor priče!

Planeta -
Morgan Gejser (12) i Anisa Vejer (12) namamile drugaricu da spava kod njih, a potom je odvele u šumu. Jedna od njih je vezala, a druga ubadala nožem čak 19 puta

VINSKONSIN - Scena iz najgoreg horor filma odvijala se u američkoj državi Viskonsin, kada su dve tinejdžerke Morgan Gejser (12) i Anisa Vejer (12) odvele u šumu drugaricu i čak 19 puta je izbole.

One su priznale policiji da su htele da pripadaju kultu Slender Men, horor pričama koje su čitale na internetu.

Tinejdžerke su namamile drugaricu da spava kod njih, a potom je odvele u šumu. Jedna od njih je vezala, a druga ubadala nožem.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Devojčica je čudom preživela, jer je jedan od uboda promašio arteriju za milimetar. Žrtva je nekako uspela da pobegne od njih, a potom sva krvava, sa ranama u nogama, ramenima i torzou trčala šumom dok nije naišla na put i zaustavila motoristu koji joj je pomogao.

Gejser i Vejer su optužene za ubistvo u pokušaju, a pošto se radi o ovakvom slučaju, preti im 65 godina zatvora. One su izjavile da su mesecima planirale ovaj stravičan zločin, jer su verovale da Slender Men zaista postoji i htele su da budu deo tog kulta.

Fotošopirana fotografija od koje je počela senzacija Slender Men
Fotošopirana fotografija od koje je počela senzacija Slender Men

Slender Men je izmišljeni lik iz horor priča koje su postale veoma popularne 2009. godine. On je izuzetno visok, mršav, bez lica i nosi tamno odelo. Ima ogromne ruke koje mogu da se produžavaju kako bi uhvatio plen.

Uhodi i otima decu, a u zavisnosti od mita, može da im izazove gubitak pamćenja, insomniju ili paranoju. Sajt na kome su objavljivane ove priče više ne može da se poseti.

http://www.youtube.com/watch?v=1OyJf5KR9rQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track