(VIDEO) Ovako je pobegao Viktor Janukovič!
Foto: Pritnskrin Yt

Građanski ratu u Ukrajini

(VIDEO) Ovako je pobegao Viktor Janukovič!

Planeta -
Za sada se ne zna tačno gde se nalazi Janukovič koji je u subotu navodno iz Harkova pokušao da pobegne u Rusiju, ali ga je u tome sprečila granična policija

KIJEV - U javnosti se pojavio snimak koji navodno pokazuje beg bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča, preneo je "Moscov tajms".Za sada se ne zna tačno gde se nalazi Janukovič.

On je pokušao u subotu da podmiti graničnu službu u Donjecku da dopuste da njegov avion poleti, izjavio je portparol granične službe. "Privatni avion, koji je trebalo da poleti sa aerodroma u Donjecku, nije imao odgovarajuće dozvole. Kada su nadležne osobe htele da provere dokumenta, dočekali su ih naoružani ljudi predloživši im novčanu nadoknadu u zamenu za odobrenje leta bez autorizacije", rekao je portparol Sergej Astahov i dodao da su graničari odbili tu ponudu.Premanjegoivm rečima , malo kasnije dva blindirana vozila zaustavila su se u blizini aviona, a predsednik je izašao i napustio je aerodrom.U Kijevu je danas mirno, a na centralnom kijevskom trg se nalazi nekoliko hiljada demonstranata.

http://www.youtube.com/watch?v=2ifWCBX6sDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track