( VIDEO) POGLEDAJTE: Hrabra prodavačica Sunčica isterala naoružanog lopova iz radnje!
Foto: Pritnscreen Youtube

Herojski podvig

( VIDEO) POGLEDAJTE: Hrabra prodavačica Sunčica isterala naoružanog lopova iz radnje!

Beograd -
Kada je ušao u prodavnicu lopov je izvadio pištolj, a Sunčica je odmah napomenula da ga snimaju kamere i pokazala mu gde se one nalaze. Ona je ustala sa stolice u kojoj ju je zatekao i razdrala se na njega "izlazi napolje" i prstom mu pokazala ka izlazu, a lopov iznenađen reakcijom odmah otišao

BEOGRAD - Ova dramatična situacija odgirala se prošle nedelje u centru Beograda. Naoružani lopov ušao je u prodavnicu i zatražio novac od prodavačice koja je nećete verovati uspela da ga otera bez upotrebe sile.

Kada je ušao u prodavnicu lopov je izvadio pištolj. Prodavačice je odmah napomenula da ga snimaju kamere i pokazala mu gde se one nalaze, ali je on više puta ponovio samo "daj pare".

Prodavačica je zatim ustala sa stolice u kojoj ju je zatekao i razdrala se na njega "izlazi napolje" i prstom mu pokazala ka izlazu.

Lopov se verovatno iznenađen reakcijom radnice ne videvši da se ona uplašila odmah pokupio i otišao.

Ova hrabra žena koja se zove Sunčica izašla je zatim za njim da vidi da lopov ne uđe u radnju pored, gde takođe radi jedna devojka.

Kada je videla kako je on već zamakao na kraj ulice ona je pozvala policiju.

Patrola je uzela snimak i ubrzo identifikovala lopova koji je odmah uhapšen. Radi se o povratniku koji je pušten iz zatvora 2012. godine.

(Alo)

http://www.youtube.com/watch?v=giYGmiqQTsw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track