(VIDEO) ŠOKANTAN SEKS U IGRI PRESTOLA: Ser Džejm siluje sestru pored mrtvog sina!

Brutalno

(VIDEO) ŠOKANTAN SEKS U IGRI PRESTOLA: Ser Džejm siluje sestru pored mrtvog sina!

Pop kultura -
Zašto su me bogovi naterali da volim ženu punu mržnje", pita se ser Džejmi, koji zatim siluje svoju sestru pored tela njihovog prvenca, začetog u incestu

Javnost zaprepašćena scenom iz treće epizode popularne serije, nastale po serijalu "Pesma leda i vatre".Ko je čitao knjige ili gledao makar jednu epizodu serije, zna da Vesterosu ne manjka ni golih pripadnika oba pola, ni nasilja, ni krvi, ni scena od kojih bi vam se želudac prevrnuo.

Ipak, javnost je burno reagovala na scenu prikazanu u trećoj epizodi četvrte sezone, premijerno emitovanoj u nedelju uveče.

Dok Džofri leži na odru u kripti, njegovi roditelji Džejmi i Sersei Lanister se svađaju pored njegovog tela."Zašto su me bogovi naterali da volim ženu punu mržnje", pita se ser Džejmi, koji zatim siluje svoju sestru pored tela njihovog prvenca, začetog u incestu.

Svetska štampa izrazila je zaprepašćenje brutalnošću ove scene, kao i samom idejom, ali najglasniji u osudama su fanovi knjiga Džordža R. R. Martina, koji pažljivo "love" sve što je HBO izmenio u odnosu na originalne priče.

U knjizi, Sersei i Džejmi imaju seks u toj sceni, ali je odnos dobrovoljan, pa predstavljanje Džejmija Lanistera kao silovatelja dodaje negativnu crtu koja, po mišljenju mnogih, uopšte nije bila potrebna.

http://www.youtube.com/watch?v=g2kmZParU6A

(atvbl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track