VIKI MILJKOVIĆ: Plašim se da mi sin ne dovede silikonsku kraljicu u kuću!
Foto: Damir Dervišagić

Strah je

VIKI MILJKOVIĆ: Plašim se da mi sin ne dovede silikonsku kraljicu u kuću!

Stars -
Pevačica je zabrinuta za budućnost naše dece, posebno je osetljiva na pitanje kako bi reagovala kada bi njen sin sutra doveo u kuću jednu takvu devojku

Viki Miljković, folk pevačica i pobednik Pink festivala, otkrila je da se veoma plaši da joj sin ne dovede u kuću neku silikonsku kraljicu.

Zbog poplave silikonskih dama u njenom poslu i na javnoj sceni Srbije, pevačica je zabrinuta za budućnost naše dece, posebno je osetljiva na pitanje kako bi reagovala kada bi njen sin sutra doveo u kuću jednu takvu devojku.

"Uh, to je vrlo škakljivo pitanje, Još ću uživati u ovom vremenu dok do toga ne dođe. Mnogo toga me plaši, ali trudim se ne razmišljam. Mnoga deca nisu kriva za svoje gluposi nego roditelji. Ako omašim u tom zadatku, onda sam promašila život", rekla je Viki.

Otkrila je da njen sin Andrej ne živi u svili i kadifi i da odrasta kao i sva deca.

"On raste kao i sva ostala deca. Daleko od toga da raste u izobilju, Vaspitavam ga da na način kao što su mene moji roditelji vaspitali. Ide u nemački vrtić i njegovi vršnjaci ne znaju čime se njegova mama bavi", rekla je folkerka.

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track