VIŠI SUD: Jelena Karleuša, ti izmišljaš!
Foto: KURIR

Iz Višeg suda poručuju

VIŠI SUD: Jelena Karleuša, ti izmišljaš!

Stars -
Nije tačna Karleušina tvrdnja da je sudija Božidar Vasić na Cecin odgovor: „Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem“, rekao da „istina zna da vređa“

Brane čast.- Obaveštavamo vas da su apsolutno netačni navodi koji se odnose na postupanje sudije ovog suda i da se radi o proizvoljnom tumačenju jedne od stranaka u ovom parničnom postupku - navedeno je u saopštenju Višeg suda iz Beograda, koje nam je dostavila portparolka Dušica Ristić, kao odgovor na poruku koju je Jelena Karleuša ostavila na Tviteru neposredno nakon jučerašnjeg suđenja sa Svetlanom Ražnatović.Podsetimo, JK je po izlasku iz sudnice napisala: „Izađoh iz suda. Sudija: ‘Šta vas je uvredilo?’ C: ‘Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem.’ Sudija: ‘Istina zna da vređa’“, što su mnogi odmah prokomentarisali, čak i u tekstovima na pojedinim internet portalima, kako je sudija Božidar Vasić držao stranu Jeleni. Naravno, bilo je i onih koji su odmah izrazili sumnju u istinitost njenih navoda jer bi on time ukaljao svoj i ugled suda.Nakon reakcije iz Višeg suda, pozvali smo Karleušu. Ona je ostala dosledna svojim tvrdnjama na Tviteru.-Neka sudija kaže kako je tačno rekao ako je ovo što je napisano proizvoljno tumačenje. Ovim putem saopštavam da se do kraja ove farse i ružne zamene teza neću oglašavati. Neka sud dosudi ko govori lako proverljivu istinu koja očigledno boli mnoge, a ko tragikomičnim tužbama pokušava da se opere od krvi i blata - kazala je Karleuša.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović

Modni okršaj

Dejan Milićević - Obe su izgledale perfektno

- Obe su izgledale perfektno, svaka u svom fazonu. Ceca je bila u sportskoj varijanti i delovala je onako kako treba - skupo. Jelena je bila ekstremno elegantna i odlično je izgledala. Inače, ne znam zašto se pravi fama oko oblačenja za odlazak na sud.

Saša Vidić - JK je repriza reprize

- Ceca je bila u tamnijoj, jesenjoj varijanti sa sjajnim mantilom i odličnim čizmama, da se ne ponavlja, nije bila repriza već viđenog. Jelena je bila repriza reprize, da krenem od tog da je belo Jelena već nosila, a da završim sa tim da je ovaj beli kaputić već iznosila. No, čemu panika, ionako joj je to svojstveno, „kopi pejst“ je njen život.

Darko Kostić - Ne želim da komentarišem te dve primitivke

- Stvarno ne želim ništa da komentarišem ni za svoj posao, a kamoli za te dve osobe. Ne znam ni o čemu se radi, nadam se samo da se nisu pobile juče, hahaha. Ne želim da dajem komentare za te dve primitivke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track