VLASNICA GRUDI OD 21 KG: Želim da postanem živa Barbika!
Foto: Tviter

Imala 12 operacija, čeka je još 6

VLASNICA GRUDI OD 21 KG: Želim da postanem živa Barbika!

Ludi svet -
Želi savršeno telo pa će na liposukciju grudi, leđa ruku i nogu

Lejsi Vild (45) je do sada bila poznata kao žena sa najvećim grudima, njen novi cilj je da postane odrasla Barbika. Do sada je uradila 36, a očekuje je šest novih plastičnih operacija kako bi postala živa i malo neobična lutka. Lesli Vild

Ova žena je ogromne grudi dobila nakon 12 plastičnih operacija. Majka šestoro dece je u međuvremenu uradila niz operacija kako bi povećala zadnjicu i smanjila struk. Njena želja je da dobije manji nos i šire oči i očekuje je liposukcija grudi, leđa, ruku i nogu.

"Znam da sam najekstremniji pacijent, ali želim da nastavim da pomeram granice. Želim još veće grudi i veću zadnjicu, ne želim da odustanem od operacija, plastične operacije nas čine savršenim", dodala je ona.

Težina njenih grudi je sada 21 kilogram, tokom vožnje ona mora da koristi posebne jastuke koji podižu grudi, a posebno je oprezna tokom kuvanja.

"Ponosna sam što ovako izgleda, potrošila sam 250.000 dolara kako bih imala najekstremniji plastični izgled na svetu- rekla je Lejsi. Na pitanje da li je opsednuta grudima, dala je zanimljiv izgled.

"Nisam opsednuta grudima, opsednuta sam celokupnim izgledom. Želim savršeno telo", poručila je Lejsi.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track