VOLE MLAĐE: Srpske VIP kuguarke nadmašile i Demi Mur

Ljubav ne zna za godine

VOLE MLAĐE: Srpske VIP kuguarke nadmašile i Demi Mur

Stars -
Nekolicina naših VIP ličnosti je u braku ili vezi sa mlađim muškarcima, ali to ih ne sprečava da uživaju u ljubavi

GODINE - Kuguarka je, da ne dođe do zabune, popularni naziv za damu u određenim godinama koja kao emotivne partnere preferira mlađe muškarce. Najpoznatija iz ovog “čopora” je svakako Demi Mur, koja je bila udata za 15 godina mlađeg Eštona Kučera.

Naravno, Srbija je uvek korak ispred sveta, te je Verica Rakočević čak 30 godina starija od Veljka Kuzmančevića. Njih dvoje su se upoznali da bi sarađivali na jednom projektu, ali buknula je ljubav. Svadba je planirana za kraj godine, a kako je kreatorka sama izjavila, Veljko je načinio prvi korak.

Pevačica narodne muzike i nekrunisana kafanska muza Vesna Zmijanac je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa 14 godina mlađim biznismenom Željkom Ristovićem. Oni su svoju ljubav počeli na snimanju jedne novogodišnje emisije i od tada su nerazdvojni. On ima i dvoje dece, s kojom Vesna ima dobar odnos.

Anabela, sad Atijas a nekad Bukva, baš, baš voli mlađe muškarce. Ona je 2010. godine bila u vezi sa dečkom iz rialitija "Veliki brat" Mladenom Radulovićem. Ona je starija od njega devet godina i ljubav je bila turbulentna. Prošle godine Anabela je uplovila u vezu sa sarajevskim biznismenom Andrejom Atijasom. Od njega je starija 11 godina. Ova ljubav je imala srećan ishod, krunisana je brakom, a par je dobio i ćerku Blankicu.

Dubravka Mijatović je već godinama u braku sa deset godina mlađim kolegom Marinkom Madžgaljom. Iako nikada javno nisu govorili o svom braku, Marinko je jednom prilikom rekao kako godine nisu prepreka za sreću.

Elena Karić i Jelena Karleuša takođe se mogu svrstati u naše kuguarke. One su po sedam godina starije od svojih muževa. Elena od Jugoslava Karića, a JK od Duška.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track