Volkov i Marković: Sve da rešimo na Malti

Partizan kreće u Ligu šampiona

Volkov i Marković: Sve da rešimo na Malti

Fudbal -
Svake godine ambicije Partizana su iste, a to je pokušaj da se, bez obzira na sve domognemo Lige šampiona, rekao je Volkov pred put na Maltu

Mladi fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da veruje u dobar početak nove sezone i plasman crno-belih u Ligu šampiona.

"Zadovoljan sam kako smo odradili celokupne pripreme na Tari i Sloveniji. Očekujem da na pravi način počnemo novu sezonu, hoćemo da pobedimo već na Malti i da olakšamo sebi posao u revanšu. Krajni cilj se zna - plasman u Ligu šampiona", rekao je Marković Tanjugu na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, uoči puta za La Valetu.

On je dodao da La Valeta ipak nije rival koji može da pokaže "gde se crno-beli nalaze u ovom trenutku kada je u pitanju forma".

"Sigurno je da smo bolja ekipa, ali verujem da ima još prostora i vremena da se dodatno uigramo", poručio je Marković.

Reprezentativac Crne Gore Vladimir Volkov istakao je da ekipa sigurno neće potceniti šampiona Malte, ali da veruje u uspeh.

"Svake godine ambicije Partizana su iste, a to je pokušaj da se, bez obzira na sve domognemo Lige šampiona. Mi uvek imamo maksimalne ambicije i verujte mi da smo veoma ozbiljno shvatili rivala. Imaju dva-tri brza igrača u napadu, nećemo ih potceniti i pokušaćemo da već u prvom meču sve rešimo", rekao je Volkov.

Partizan će večeras trenirati na Malti, a utakmica se igra sutra uveče od 20.45 u La Valeti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track