VOZAČI, OPREZ: Deo puteva neprohodan zbog poplava
Foto: Tanjug

Oštećeni kolovozi

VOZAČI, OPREZ: Deo puteva neprohodan zbog poplava

Društvo -
Neprohodne su deonice državnih puteva Kuršumlija - Kuršumlijska Banja i Merćez - Lukovska Banja. Deo puta Kraljevo - Goč u potpunom je prekidu

BEOGRAD - Zbog kiše, koja je proteklih dana padala, i poplava, pojedini putni pravci u Srbiji i dalje su neprohodni.Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije, neprohodne su deonice državnih puteva Kuršumlija - Kuršumlijska Banja i Merćez - Lukovska Banja.

Neprohodna je i deonica Blaževo - Merćez - Kuršumlija, pa se učesnici u saobraćaju vraćaju nazad preko Brzeće - Brus - Ravni -Blace za Kuršumliju. Na deonici Koznica - Ploča - Jošanička Banja, na dve lokacije saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom, a na deonici Kruševac - Jastrebac, saobraćaj se obavlja otežano. Obilne kiše i bujice oštetile su kolovoz i na delu puta Kraljevo - Goč zbog čega je i na ovoj deonici saobraćaj u potpunom prekidu. Alternativni put vodi od Vrnjačke Banje preko Stanišinaca do Goča.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" upozoravaju vozače na odrone, koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž Đerdapske i Ibarske magistrale, dolinom Ibra i Drine, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru, kao i na području Majdanpeka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track