VOZI MINI-KUPE KUPER: Daniel Kajmakoski će sad da juri poput Flojda

Naplatio pobedu

VOZI MINI-KUPE KUPER: Daniel Kajmakoski će sad da juri poput Flojda

Stars -
Vredno radimo na mom singlu, verujemo da ćemo ga završiti do 23. maja, kad počinje naša regionalna muzička turneja baš u Skoplju, te će svi posetioci koncerta moći ekskluzivno da čuju moju prvu pesmu

Stigle nagrade.Daniel Kajmakoski, pobednik prve sezone „X faktora“, koji je emitovala televizija Pink, najavio je svoj novi singl i početak „X faktor“ regionalne turneje 23. maja u skopskoj areni „Boris Trajkoski“, prilikom svečanog uručenja automobila „mini-kupe kuper SD“.- Vredno radimo na mom singlu, verujemo da ćemo ga završiti do 23. maja, kad počinje naša regionalna muzička turneja baš u Skoplju, te će svi posetioci koncerta moći ekskluzivno da čuju moju prvu pesmu. Veoma sam uzbuđen i što ću od danas voziti ovaj prelepi automobil, nagradu od produkcije MBK i Pinka - istakao je pevač, koji je publiku osvojio i glasom i stasom.Turneja će iz Makedonije biti nastavljena po mnogim gradovima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a fanovi će imati priliku da uživo čuju vrhunske mlade pevače.(M. D.)

Slavlje u „Stadionu“DANIEL, GOCA TRŽAN I NATAŠA BEKVALAC ZA ROĐENDAN„Stadion šoping centar“ slavi prvi rođendan i posetioce obasipa poklonima, popustima do čak 50 odsto, ali i koncertima muzičkih zvezda. Proslava je počela juče pozivom voditelja Boška Jakovljevića da gosti uživanju u dečjoj predstavi, a potom i u nastupu Goce Tržan. Današnji dan rezervisan je za pobednika takmičenja „X faktora“ Daniela Kajmakoskog, čiji će koncert početi od 16 časova, a posle toga sledi šoping s poznatima. Posetioce će 27. aprila voditi Nikolina Pišek, a koncertom će ih zabaviti Nataša Bekvalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track