VRANEŠ ZADOVOLJAN: Bojana trenirala, čekaju se Ana i Jovana

FED kup tim se okuplja u Bukureštu

VRANEŠ ZADOVOLJAN: Bojana trenirala, čekaju se Ana i Jovana

Tenis -
Srpske teniserke doputovale su u Bukurešt gde ih za vikend očekuje borba sa selekcijom Rumunije za opstanak u Svetskoj grupi II Fed kupa

BUKUREŠT – Srpske teniserke doputovale su u Bukurešt gde ih očekuje borba za opstanak u Svetskoj grupi II Fed kupa. Duel selekcija Rumunije i Srbije na programu je 19. i 20. aprila, dok je žreb zakazan za petak u 13 časova Selektor Dejan Vraneš rekao je da je zadovoljan uslovima na terenu. Srbija još uvek nije kompletna pošto su Ana Ivanović i Jovana Jakšić i dalje u Beogradu na terapijama, ali bi trebalo da se priključe ekipi u sredu ili četvrtak.

"Imali smo prvi trening, uslovi su zadovoljavajući. Imamo još pet dana da se priviknemo na podlogu i uslove. Tereni obično nisu u dobrom stanju u ovo doba godine, ali ovaj je odličan", istakao je Vraneš. Na centralnom terenu "Arenele tenis centra" u ponedeljak je trenirala Bojana Jovanovska, dok će u utorak na njemu raditi najmlađa članica Fed kup reprezentacije Srbije Nina Stojanović. "Nismo još stigli da pogledamo ko je ovde iz protivničke ekipe, ali verovatno su i one u punom sastavu. Narednih nekoliko dana gledaćemo njihove treninge kako bi videli u kakvoj su formi", rekao je Vraneš. Srbija bi u slučaju trijumfa i naredne sezone igrala Svetskoj grupi II, dok bi je poraz odveo u Prvu grupu Evro-afričke zone takmičenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track