VREDNOST IMOVINE 12,5 MILIONA EVRA: Šta sve poseduju Šarići u rodnom gradu!
Foto: Dado đilas

Hapšenje narko-bosa

VREDNOST IMOVINE 12,5 MILIONA EVRA: Šta sve poseduju Šarići u rodnom gradu!

Crna Hronika -
Od momenta kada su se u Pljevlja počeo slivati novac od šverca kokaina započela je i gradnja velelepnih objekata ali i osnivanje preduzeća koja su odlično poslovala, među njima je diksoteka Minicipijum S, pumpa Mat petrol, građevinske mašine,

PLJEVLJA – Koliko je novca od šverca kokaina uložio pljevaljski narko-bos Darko Šarić u svoj rodni grad nikome nije poznato, mada se nagađa da vrednost imovine iznosi oko 12,5 miliona evra.

Od momenta kada su se u Pljevlja počeo slivati novac od šverca kokaina započela je i gradnja velelepnih objekata ali i osnivanje preduzeća koja su odlično poslovala.

Kada je pokrenuta akcija hapšenja Šarića, koja je bila bezuspešna, ta imovina mu je oduzeta od strane crnogorske Uprave za imovinu koja je kasnije zbog velikih troškova iznajmila te objekte i preduzeća, a koja i dalje uspešno posluju to se odnosi na diskoteku “ Minicipijum S” koja je podignuta na mestu gde je nekada stajala porodična kuća Darka i Duška, zatim klub 4 sobe koje su i dalje najposećenija mesta u ovom crnogorskom gradiću.

Neki crnogorski mediji već uveliko pišu o tome da će ti zaplenjeni objekti koji su se vodili na mlađeg Šarićevog brata Duška koji se nalazi na izdržavanju kazne zatvora biti vraćeni.

Među tim objektima nalazi se i benzinska pumpa “ Mat petrol” gde se i dalje toči gorivo, zatim tu su građevinske mašine, kamioni ali neostvareni projekat cementara u Otilovićima čiju izgradnju je zaustavila akcija “ Balkanski ratnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja