DUGO SE ČUVALA: Ava pustila Uroša otpozadi!

Seks u Velikom bratu već prvog dana

DUGO SE ČUVALA: Ava pustila Uroša otpozadi!

Stars -
Već prve noći Karabatićka i kaskader Uroš Ćertić vodili ljubav, ali ih je prekinula Nevena Milićević, koja je našla u pet ujutro da traži naočare
1 / 6

Mašala, mala je dala...

Ava Karabatić, starleta iz Hrvatske i bivša učesnica „Survajvera“, imala je seks s kaskaderom Urošem Ćertićem već prve noći u rijalitiju „Veliki brat“. Ona se u kuću na Košutnjaku uselila samo u gaćicama s halterima i u korsetu i odmah privukla pažnju muškaraca, potom su kamere u tuš kabini snimile njene gole grudi, a kada su svi zaspali, uvukla se u krevet bivšeg dečka Sanje Dimitrijević, koja se takmičila u poslednjoj sezoni „Prvog glasa Srbije“.Ispod pokrivača su se odmah dohvatili, a po pokretima i jecajima bilo je sasvim jasno šta se dešava. Bilo je tu i „ručnog rada“, a i „prilepljivanja“ otpozadi... Ma svašta nešto. Uzdasi su probudili Anetu Nakovsku iz Makedonije, koja je upitala Avu šta to radi. Ostala je bez odgovora, pošto su se ljubavnici primirili. Ali su ubrzo nastavili sa „opa-cupa“! I ko zna šta bi još bilo i šta bi se videlo da manekenka Nevena Milićević nije našla da u pet ujutro traži naočare. Sigurno će sad mnogi prokomentarisati: Pu, j..ale je naočare!Počelo je žestoko. Veliki brat daje 50.000 pobedniku. Biće da je Ava izabrala taktiku.

http://www.youtube.com/watch?v=rXqrIIFRBsk

Hvatala Željka za guzuPre nego što je završila u Uroševom krevetu, Ava je spopala Željka Stojanovića, jednog od blizanaca. Hvatala ga je za zadnjicu i prepone, nudila mu masažu... On je delovao prilično zbunjeno.Ava: Dođi da te izmasiram po stražnjici. Gluteus maksimus, najbolje da ti ovde skinem masne naslage. I ovo ovde ti je kvadriceps.

Uroš i Sanja
Uroš i Sanja

Sanja Dimitrijević: Baš me briga šta je radio sa Avom!- Mi smo se razišli početkom marta. „Veliki brat“ nije razlog našeg raskida, jednostavno, u nekim stvarima nismo mogli da se složimo. Ostali smo u prijatelji i pre ulaska u kuću poželela sam mu da pobedi. Otkako nismo zajedno on nema moju podršku. Ne znam otkud je izabrao tu Avu i šta je radio s njom u krevetu, to me ne interesuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track