Vučević: Batinaše Lešanovića na sud

Napad Nenada Čanka

Vučević: Batinaše Lešanovića na sud

Politika -
Gradonačelnik Novog Sada najoštrije osudio napad na Pavla Lešanovića koga je sa gorilama pretukao lider LSV

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u izjavi za Kurir najoštrije osuđuje brutalno prebijanje Beograđanina Pavla Lešanovića, u kojem su učestvovali lider LSV Nenad Čanak i njegovi telohranitelji, ispred restorana „Tako je suđeno" u Novom Sadu.

- Beograđanin Pavle Lešanović bio je predmet još neviđene torture lidera jedne stranke i njegovog obezbeđenja, verovatno iz razloga što nasilnicima nije bilo po volji njegovo vannovosadsko poreklo. Novi Sad je oduvek bio centar multietničosti, multikonfesionalnosti i multikulturalnosti i grad otvorena srca za sve njegove građane i sve koji po bilo kom osnovu u njega dođu, bez obzira da li su Beograđani, ili iz nekog drugog grada Srbije i celog sveta, i to niko ne sme da ugrožava - naglasio je Vučević.

Vučević je pozvao istražne organe da najhitnije utvrde razlog skandaloznog prebijanja Lešanovića, i sve učesnike izvede pred lice pravde, uz najadekvatnije kazne, kako bi se na pravi način stalo na put istim i sličnim ružnim i tužnim pojava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track