Vučić: Beograd na vodi za razvoj grada
Foto: Kurir

Izbori 2012.

Vučić: Beograd na vodi za razvoj grada

Beograd -
projekat "Beograd na vodi" će doneti stotine miliona evra zarade gradu i zaposliti više od 200.000 ljudi, rekao je kandidat SNS ya gradonačelnika

BEOGRAD - Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je danas da će razvojni projekat te stranke "Beograd na vodi" doneti gradu stotine miliona evra i zaposliti više od 200.000 ljudi.

"Mi imamo stručne ljude koji su u stanju da provedu u delo program SNS koji će se zasnivati na velikim razvojnim projektima, a najvažniji od njih je "Beograd na vodi" koji će doneti stotine miliona evra zarade gradu i zaposliti više od 200.000 ljudi", rekao je Vučić na konferenciji za novinare ispred Doma sindikata.

Vučić je istakao da je suština programa SNS zapošljavanje ljudi, otvaranje više radnih mesta, privredni oporavak i izvlačenje zemlje iz ekonomske krize. Prema njegovim rečima, stranka će kroz Savete za industriju, privredu, ekonomiju, finansije i komunalna pitanja i radom stručnih ljudi sprovesti razvojne projekte koje između ostalog, imaju za cilj rešenje problema nezaposlenosti u prestonici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track