VUČIĆ ČESTITAO: Egzit se ne pronalazi, Egzit se stvara!

Veliko priznanje stiglo u Srbiju

VUČIĆ ČESTITAO: Egzit se ne pronalazi, Egzit se stvara!

Politika -
Čestitam svima koji su doprineli da Egzit bude izabran za najbolji festival u Evropi među 360 festivala iz 34 zemlje - navodi Vučić u svojoj čestitki

BEOGRAD - Dobra vest! Festival "Egzit" proglašen je za najbolju muzičku manifestaciju u Evropi, a među privima je organizatorima festivala na prestižnom priznanju čestitao prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić .

- Ovim uspehom ste dali primer kako se Egzit ne pronalazi već stvara. Čestitam svima koji su doprineli da Egzit bude izabran za najbolji festival u Evropi među 360 festivala iz 34 zemlje - navodi Vučić u svojoj čestitki

Vrednu nagradu organizatori su posvetili svima koji su glasali za njih.

- Bez vas smo samo još jedan na mapi evropskih festivala, sa vama smo - najbolji u Evropi! Vidimo se u julu - stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Egzit festivala.

- Ovo je najvažnije priznanje koju jedan festival može da dobije. Od kako je ova nagrada osnovana, publika iz celog sveta nas svake godine svstava u top 10 najboljih festivala - izjavio je Dušan Kovačević direktor Egzita.

Egzit će ove godine se trajati od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a već u petprodaji je kupljeno 11.000 ulaznica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track