VUČIĆ DOBAR POLOŽAJNIK: U Prolom banji prodali polovinu smeštaja za doček 2015!
Foto: Milen Đorđević

Dobra godina

VUČIĆ DOBAR POLOŽAJNIK: U Prolom banji prodali polovinu smeštaja za doček 2015!

Srbija -
Imali smo veliku čast da nam položajnik bude gospodin Aleksandar Vučić a u narodu se kaže dobar položajnik, dobra godina, kaže Zlatko Veljović, direktor Prolom banje

PROLOM BANJA- Posle odlično organizovanog dočeka Nove 2014. godine, kada su hotel Radan u Prolom banji napunili gosti iz Bugarske, Rusije, Makedonije i Kazahstana, prezadovoljni gosti su ovih dana zakupili 50% kapaciteta za doček Nove 2015. godine.

U Prolom banji kažu da dobra godina zavisi od položajnika a njih je ove godine polazio prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

- Imali smo veliku čast da nam položajnik bude gospodin Aleksandar Vučić a u narodu se kaže “dobar položajnik, dobra godina”-kaže Zlatko Veljović, direktor Prolom banje i pojašnjava da je velika zainteresovanost za Prolom banju zbog kvalitetne usluge, gostoljubivosti i stalnih ulaganja u poboljšanje usluga.

Veljović pojašnjava sa su posle odlično organizovanog dočeka Nove 2014. godine gosti otišli prezadovoljni i odmah tražili da rezervišu mesta za doček 2015. godine. Bugarske agencije su osluškujući svoje klijente odmah preduzele mere i uputile zahtev za rezervaciju dočeka 2015. godine.

-Velika zainteresovanost za Prolom banju je prvenstveno zbog kvalitetne usluge, gostoljubivosti i stalnog ulaganja u poboljšanje usluga. Ove godine goste je dočekao kompletiran velnes centar sa novoizgrađenim parnim kupatilom i slanom sobom, igraonica za decu, gde hotelski animator vodi računa od njihovoj deci dok oni uživaju u velnesu ili na masažama, Oduševljeni su i novoizgrađenim pravoslavnim hramom SV Prebraženje sa predivnim mostom-objašnjava Veljović.

Prolom banja redovno posećuje sajmove u Sofiji i Moskvi a direktor Veljović kaže da očekuje da će na njima svi aranžmani za doček Nove 2015. godine biti rasprodati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track