Vučić iz helikoptera: Hitno pronaći krivce
Foto: Tanjug

Tragedija na Kopaoniku

Vučić iz helikoptera: Hitno pronaći krivce

Crna Hronika -
Na pitanje novinarke Kurira o nesreći kod Pančićevog vrha, ministar odbrane odgovorio je da je u helikopteru i da je naredio hitne mere za rasvetljavanje okolnosti nesreće i utvrđivanju odgovornosti

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vučić stigao je na Kopaonik i zajedno sa načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubišom Dikovićem obišli mesto pogibje dvojice podoficira Vojske Srbije.

Podsetimo, Vučić je prekinuo sve redovne aktivnosti i hitno krenuo na Kopaonik.

- U helikopteru sam - rekao je ministar odbrane Aleksandar Vučić novinarki Kurira, koji je odmah pošto je saznao za pogibiju dvojice podoficira Vojske Srbije krenuo na mesto tragedije.

Na pitanje novinarke Kurira o nesreći na Pančićevom vrhu, ministar odbrane odgovorio je da je u helikopteru i da je naredio hitne mere za rasvetljavanje okolnosti nesreće i utvrđivanju odgovornosti.

I Ministarstvo odbrane saopštilo je da su Vučić i i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković helikopterom krenuli ka Kopaoniku.

Podsetimo, dvojica podoficira, pripadnika Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, poginula su danas oko 10.25 na Pančićevom vrhu na Kopaoniku tokom raščišćavanja terena od minsko-eksplozivnih sredstava, saopštilo je Ministartsvo odbrane.

Pripadnici Vojske Srbije bili su angažovani na raščišćavanju terena od minsko-eksplozivnih sredstava na osnovu ugovora Komande ViPVO sa Kontrolom letenja SCG (SMATSA) radi izgradnje zaštitne ograde oko objekta na Kopaoniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track