Vučić: Imaćemo novu Vladu Srbije do 27. aprila!
Foto: Zorana Jevtić

Vicepremijer najavio

Vučić: Imaćemo novu Vladu Srbije do 27. aprila!

Politika -
Pred nama nije laka godina, ali sam uveren da zajedničkim radom i trudom možemo da postignemo velike rezultate, rekao je Vučić

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će nova Vlada biti fomirana između 25. aprila i 27. aprila.

"Pred nama nije laka godina, ali sam uveren da zajedničkim radom i trudom možemo da postignemo velike rezultate i da već na polovini mandata ljudi budu zadovoljniji i vide da smo napravili normalnu i pristojnu zemlju", rekao je Vučić u Briselu, gde je učestvovao u dijalogu Beograda i Prištine.

Vučić je naveo da Srbija od EU očekuje veću pomoć i podršku.

"Srbija će biti pristojna zemlja koja će poštovati svoj evropski put i na tom evropskom putu neće zaostajati. Naprotiv, uveren sam da ćemo tri, četiri do šest meseci koje smo izgubili u unutrašnjim političkim igrama umeti da nadoknadimo velikim i marljivim radom i da će EU to umeti da ceni", rekao je Vučić.

Upitan o eventualnim partnerima u budućoj Vladi, Vučić je odgovorio da završava temeljni rad na programu nove Vlade.

"Želim da svi građani Srbije vide kakva je situacija u našoj zemlji, šta moramo da preduzmemo i ne želim da se igramo političkih igara", rekao je Vučić.

http://www.youtube.com/watch?v=m-HJ4iK4ZE0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track