Vučić Muhamedu El Abaru uručio ključeve Beograda!
Foto: Tanjug

Projekat Beograd na vodi

Vučić Muhamedu El Abaru uručio ključeve Beograda!

Beograd -
Vučić je Abaru uručio ključeve Beograda, a premijer je dobio statuu Beogradske kule koja će, kada, kako je najavljeno, do kraja 2016. godine bude izgrađena, predstavljati simbol tog projekta i Beograda u celini

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i izvršni direktor kompanije Iglhils Muhamed el Abar, investitor projekta Beograd na vodi, razmenili su danas poklone na svečanom otvaranju renovirane zgrade Geozavoda i promociji tog projekta.

Vučić je Abaru uručio ključeve Beograda, a premijer je dobio statuu Beogradske kule koja će, kada, kako je najavljeno, do kraja 2016. godine bude izgrađena, predstavljati simbol tog projekta i Beograda u celini.

Inače, zgrada Geozavoda, za koju je Vučić rekao da je jedna od pet najlepših zgrada u celoj Srbiji, "osvežena" je spolja i unutra.Prelepi enterijer ovog zdanja u najstarijem delu Beograda, poznatom kao Savamala, postavljeni su crveni tepisi, panoi i simboli "Iglhilsa" i Beograda na vodi.

U renoviranoj zgradi Beogradske zadruge, spomenika kulture sagrađenog 1907. godine, nalaziće se prodajni i promotivni centar projekta, a od ponedeljka će biti otvorena i za sve građane koji će moći da vide maketu Beograda na vodi i upoznaju se sa svim detaljima tog projekta.

Inače, ovaj događaj propratile su brojne novinarske ekipe iz Srbije, regiona i sveta.Ispred zgrade Beogradske zadruge okupili su se i brojni zainteresovani građani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track