Vučić: Ne isplati se krasti u Srbiji!

Šef SNS u Ugrinovcima

Vučić: Ne isplati se krasti u Srbiji!

Politika -
Istraga o Galenici ide svojim tokom, rekao prvi čovek naprednjaka
1 / 5

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da istraga o poslovanju u "Galenici" ide svojim tokom, da država radi ozbiljno na svemu što se tiče 24 sporne privatizacije, ali i na drugim predmetima i istakao da postoji apsolutna politička volja za nultom tolerancijom prema korupciji i kriminalu.

Vučić je u obraćanju stanovnicima Ugrinovaca u toku izborne kampanje za lokalne izbore u Zemunu, koji će biti održani 2. juna, rekao da što se tiče tih istraga nikakvih problema nema, da država radi na ozbiljan način, da će nastaviti da radi i da niko "ne može da zaustavi Srbiju".

"Mogu neki da maštaju, mogu neki da žele, neki da nešto po medijima izmišljaju - ali problema nema, sve će biti istraženo, sve će biti završeno", rekao je Vučić.

Vučić je kazao da su neki svojevremeno, kad je otpočet slučaj "Agrobanke" rekli da nikad neće moći da se "krene na (Miroslava) Miškovića", a i kada je počeo taj slučaj da se radi, onda su rekli da zbog problema u koaliciji neće biti rešavanja "Galenike".

"Sad je na red došla "Galenika" - i ne znam šta je više bilo kome problem i mislim da su ljudi u Srbiji konačno uvereni da zaštićenih nema i da se u Srbiji ne isplati krasti, da se u Srbiji, zločin, kriminal i korupcija ne isplate ni na koj način", poručio je Vučić.

On je naveo da će se borba protiv kriminala i korupcije nastaviti i da postoji apolutna politička volja za nultom tolerancijom prema kriminalu i korupciji i da tu volju niko ne može da sruši.

http://www.youtube.com/watch?v=mDU750m1p-w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track