Vučić: Ne zaklinjem se da neće biti izbora!
Foto: KURIR

Prvo reforme

Vučić: Ne zaklinjem se da neće biti izbora!

Politika -
Za nas je apsolutno najvažnije da napravimo dobar rezultat u Srbiji i to ne mislim na izborima, već na rezultate rada vlade, rekao potpredsednik Vlade

BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu ne pada na pamet da se bilo kome zaklinje da izbora neće biti i ukazao da je ključna stvar dobar rezultat rada Vlade Srbije. Upitan da li ima osnova za raspisivanje novih izbora, Vučić je rekao da je ključna stvar rezultat koji pokaže Vlada Srbije.

"Za nas je apsolutno najvažnije da napravimo dobar rezultat u Srbiji i to ne mislim na izborima, već na rezultate rada vlade. Ako to uspemo više nije važno ko će, kako i na koji način da vlada posle toga", rekao je Vučić.Iako je istakao da su rezultati vlade ključna stvar dodao je i da mu ne pada na pamet da se bilo kome zaklinje da izbora neće biti.

"Nikada ne znate kome može da padne na pamet da pokuša da zaustavlja reforme i modernizaciju", rekao je Vučić. On je parafrazirao nekadašnjeg člana Liberalno demokratske stranke Nenada Prokića koji je u emisiji "Peščanik" izjavio da je potrebno Srbiji neko da kaže da "od sutra više nema fesova"."Idemo u modernizaciju, nema zaustavljanja i kraj sa pričom i povratkom unazad", poručio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track