Vučić: Nisam pomogao Tadiću da napravi stranku!
Foto: Zorana Jevtić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS

Vučić: Nisam pomogao Tadiću da napravi stranku!

Politika -
Lider naprednjaka je odbacio i medijske navode da je o formiranju nove Vlade pregovarao sa Čedomirom Jovanovićem i Ivicom Dačićem

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stanke Aleksandar Vučić demantovao je danas da je pomogao Borisu Tadiću da napravi stranku.

"Laž je i besmislica da sam Borisu Tadiću pomogao da napravi stranku", rekao je Vučić.

On je odbacio medijske navode da je o formiranju nove Vlade pregovarao sa Čedomirom Jovanovićem i Ivicom Dačićem.

Lider SNS izjavio je da je veoma bitno da na izborima 16. marta ljudi pokažu da li žele da idemo hrabro napred u reforme ili ne, kao i da će SNS, ukoliko dobije poverenje građana, insistirati na ozdravljenju srpske ekonomije i uspostavljanju stabilne i pravne države.

"Ali, oni koji misle da ćemo ovaj rak koji nas proždire izlečiti tako što ćemo umesto gorkih pilula progutati žele bombonu, onda neka svoj glas daju drugima", rekao je Vučić.

Predsednik SNS je naglasio da u državnom vrhu ne postoji koncepcijski sukob između proruske i prozapadne struje i da Srbija ima najbolje moguće odnose, kako sa Briselom i Vašingtonom, tako i sa Moskvom.Kad je reč o odnosu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, Vučić je rekao:

"On veoma dobro obavlja posao i očekujem da odličnu saradnju nastavimo i u budućnosti. Prijateljstvo sa njim ništa ne može da naruši."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track