Vučić razgovarao sa Lazarom Krstićem
Foto: KURIR

Kandidat za ministra finansija stigao iz Amerike

Vučić razgovarao sa Lazarom Krstićem

Politika -
Za sada još nije postignut dogovor o njegovom stupanju na dužnost ministra finansija Srbije i razgovori će biti nastavljeni

BEOGRAD - Vicepremijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa Lazarom Krstićem koji slovi kao kandidat za ministra finansija.

Krstić je Vučiću, predočio plan rada, ali za sada još nije postignut dogovor o njegovom stupanju na dužnost ministra finansija Srbije i razgovori će biti nastavljeni.

Krstić je skenirao čitave finansije Srbije, a potom je predložio vicepremijeru Vučiću mere koje bi, prema njegovom mišljenju, dovele do velikih pomaka u domaćoj privredi.

Krstić (29) koji, inače, živi i radi u Njujorku, a rodom je Nišlija, posle razgovora sa liderom SNS otputovao je kod rodbine.

Kao đak generacije, maturirao je u gimnaziji „Bora Stanković“, a zatim je primljen na prestižni američki univerzitet Jejl i tamo dobio stipendiju.

Godine 2007. je diplomirao u oblasti matematike, etike, politike i ekonomije i započeo karijeru u konsultantskoj kući „Makenzi“, u Njujorku gde i danas radi kao finansijski ekspert.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track