Vučić: Saslušanje Lazarevića ne utiče na odnose SNS i SPS
Foto: KURIR

Zakon važi za sve

Vučić: Saslušanje Lazarevića ne utiče na odnose SNS i SPS

Politika -
Mene ne interesuje odnos dve stranke u tom smislu, to se tiče institucija, koje treba da rade svoj posao i zakona, a zakon jednako važi za sve, naveo je vicepremijer

KRAGUJEVAC - Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić podsetio je danas da zakon važi jednako za sve, te da ne vidi kako bi da saslušanje bivšeg šefa kabineta ministra policije Ivice Dačića, Branka Lazarevića, moglo da utiče na odnose naprednjaka i socijalista.

"Mene ne interesuje odnos dve stranke u tom smislu, to se tiče institucija, koje treba da rade svoj posao i zakona, a zakon jednako važi za sve", rekao je Vučić u Kragujevcu odgovarajuići na pitanje može li saslušanje Lazarevića da promeni odnose u koaliciji.

On je dodao da ne vidi u kakvoj je vezi saslušanje Lazarevića s odnosima između političkih partija, kao što takvu vezu nije video ni prilikom privođenja poslanika SNS Dragana Tomića.

"Ovde posao radi prvo policija, pa tužilac, pitajte tužioca šta misli o tome, ne verujem da ga interesuju političke stranke", poručio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja