Vučić: Svi će doći na red
Foto: Beta

Nema zaštićenih, tvrdi potpredsednik Vlade

Vučić: Svi će doći na red

Politika -
Ne postoji nijedan čovek pred kojim moram da klečim ili kome sam nešto dužan... Bez ikakve sumnje, svi će doći na red, poručio Vučić

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić poručio je - komentarišući tumačenja pojedinih analitičara da će sprovođenje borbe protiv korupcije i kriminala za koje je zadužen odrediti njegovu poziciju prema premijeru i lideru SPS Ivici Dačiću - da nova vlada neće imati dva premijera.

"Neće ova vlada imati dva premijera. Vlada ima jednog premijera, a ja ću svakako biti uspešan u svojoj borbi i to je stvar koju garantujem građanima Srbije. Mislim da to njih mnogo više interesuje od bilo kakve matematike "koliko premijera", rekao je Vučić.Na pitanje da li se može očekivati da nadlažni organi "uđu u Galeniku" i ispitaju taj slučaj budući da je na čelu Upravnog odbora "Galenike" funkcioner SPS-a, Vučić je odgovorio: "ili su već bili.." i zatražio malo strpljenja.

"Ne postoji nijedan čovek pred kojim moram da klečim ili kome sam nešto dužan... Bez ikakve sumnje, svi će doći na red. Ne bih da uzimam posao tužiocu, ali pošto sam dobro obavešten, jer svi šefovi i tužioci prisustvuju sednicama Biroa, sve i svi će doći na red", kazao je Vučić u intervjuu za sutrašnje izdanje list Danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track