VUČIĆ ZAPRETIO: Bajatoviću, plata ti je sramotno visoka, nećeš moći po starom!

Dosta je bilo

VUČIĆ ZAPRETIO: Bajatoviću, plata ti je sramotno visoka, nećeš moći po starom!

Politika -
Opomena pred isključenje: Lider naprednjaka najavio promene u „Srbijagasu“ i kritikovao Dušana Bajatovića zbog bezobrazno visoke plate

BEOGRAD - Kritika socijalista!Aleksandar Vučić, lider SNS, oštro je kritikovao rad Javnog preduzeća „Srbijagas“ i njenog direktora, člana SPS Dušana Bajatovića, i poručio mu da više neće moći da se nastavi s dosadašnjom praksom. Na predizbornom skupu u Merošini predsednik naprednjaka istakao je da se neke stvari moraju promeniti u budućnosti, i to pre svega u funkcionisanju javnih preduzeća.Nemaju osećaj za narod- Neke stvari u poslovanju „Srbijagasa“ i drugih državnih preduzeća moraće da se menjaju u budućnosti. Ne želim nikoga pojedinačno da kritikujem, ali je važno da ljudi znaju da moramo da se ponašamo odgovorno, ozbiljno i da ni na koji način ne pokazujemo ljudima bahatost i osionost - rekao je Vučić okupljenima, koji su uglas dobacivali.- Koliko Srbija ima Dušana Bajatovića? - čulo se iz mase. Na to je Vučić odgovorio:- Oni koji u Srbiji u državnim preduzećima misle da je normalno da imaju ogromne plate, a otvoreno kažem da ne mislim samo na Bajatovića, očigledno ne razumeju narod i njihove probleme. Iz krize u kojoj se nalazimo možemo da izađemo samo ako se budemo razumeli i znali šta je to što moramo da uradimo - rekao je lider SNS.Bajatović ućutaoS druge strane, socijalista i direktor „Srbijagasa“ nije želeo da komentariše kritiku najmoćnijeg i najpopularnijeg srpskog političara. Umesto toga samo je kratko rekao:- Svako ima pravo na iznošenje svog stava.Podsećamo, Bajatović, koji je direktor „Srbijagasa“, ali i poslanik i potpredsednik SPS, od marta prošle godine obavlja pet funkcija i sada mesečno zarađuje 2.019.412 dinara.Ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović je gotovo od formiranja Vlade kritikovala rad Bajatovića, ali on nije mogao biti smenjen zbog koalicionog sporazuma.

Dušan Bajatović
Dušan Bajatović

Bez uvijanjaVUČIĆ: BESPLATNOG SIRA IMA SAMO U MIŠOLOVCI!Predsednik SNS Aleksandar Vučić strahuje da Srbiju čeka argentinski scenario ukoliko građani poveruju onima koji im neodgovorno obećavaju da će kancer koji je zahvatio srpsku ekonomiju izlečiti aspirinom.- Kad god čujete takva obećanja, setite se da besplatnog sira ima samo u mišolovci. Nisam došao da vam pričam bajke, već istinu. Dolaziće i oni koji će obećavati med i mleko i da će nam nešto pasti s neba - poručio je Vučić građanima u Doljevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track