VUJOŠEVIĆ: Da fajnal-for dočekamo bez poraza
Foto: Fonet

Crno-beli žele pobedu u Valjevu

VUJOŠEVIĆ: Da fajnal-for dočekamo bez poraza

Košarka -
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da njegova ekipa želi da na fajnal-for Jadranske lige ode bez poraza u domaćem šampionatu

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da njegova ekipa želi da na fajnal-for Jadranske lige ode bez poraza u domaćem šampionatu i da će zato učiniti sve da u Valjevu pobedi Metalac. "Ovo je za nas značajna utakmica, pogotovu što želimo da ovaj deo pauze pre fajnal-fora dočekamo bez poraza i sigurno ćemo učiniti sve da se iz Valjeva vratimo uzdignutog čela, sa pobedom", rekao je Vujošević. Partizan u subotu gostuje u Valjevu ekipi Metalca u četvrtom kolu Superlige Srbije. Partizan u domaćem šampionatu ima sve tri pobede, dok je skor Metalaca jedan trijumf i dva poraza. "Metalac poseduje izuzetno dobar tim, imaju fantastičnu podršku svojih navijača i čini se da su dosadašnjem delu takmičenja, kako u regularnom delu tako i u Superligi, pokazali da imaju vrlo ozbiljne refleksije kada je u pitanju učešće u plej-ofu, odnosno da žele se izbore za plasman u ABA ligu", kazao je Vujošević.

Partizan je u prethodnom kolu lako savladao Crnokosu, dok je Metalac izgubio u Kragujevcu od Radničkog."Ne treba posmatrati Metalac kroz poslednju utakmicu koju su izgubili u Kragujevcu, jer njihov elan i motivacija su posebni na domaćem terenu. Pogotovu kada u Valjevo dolazi Partizan. Oni će sigurno podići nivo motivacije i mobilnost ekipe", rekao je trener crno-belih.On je dodao da je Metalac formirao veoma iskusan tim."Neki igrači su i bivši članovi našeg kluba, Marko Čakarević i Vukašin Aleksić, angažovali su i dva stranca, Mičela i Vuldridža, a dovođenjem Petra Popovića na poziciji centra, zaokružili su kompletan roster svoje ekipe", dodao je Vujošević.Meč između Metalca i Partizana igra se u subotu od 19.30 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track