Vujošević: Đokoviću, ne treba ti Zvezda!
Foto: KURIR

Dule ponovo u centru pažnje

Vujošević: Đokoviću, ne treba ti Zvezda!

Košarka -
Novak Đoković je stvarno napravio kiks što je bio na utakmici crveno-belih. Navijao sam za njega, a sad ću manje, poručio Vujošević

Podigao prašinu!Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ponovo je u centru pažnje javnosti jer je izjavio da više neće tako žestoko navijati za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. Razlog je dres Crvene zvezde koji je Nole nosio na meču crveno-belih i Igokee prošle nedelje.Duško Vujošević je prošle nedelje na predavanju studentima u Podgorici rekao:- Novak Đoković je stvarno napravio kiks što je bio na utakmici Zvezde. Strašno sam navijao za njega, a sad ću manje. On je prosto prevazišao klupske okvire i nije smeo niko da ga upotrebi. To je moje mišljenje i to sam rekao zato što imam simpatije prema njemu. On je talentovan dečko, ali nije postao takav zato što je talentovan, nego zato što je ličnost. Ima karakter i može da izdrži - kazao je Vujošević.Tim povodom Kurir je pozvao trenera crno-belih da nam malo pojasni svoju izjavu, jer smatramo da Vujošević spornom izjavom može navijače Partizana da okrene protiv najboljeg srpskog tenisera. Mi smo ga podsetili da se osvajačica zlatne medalje na OI u Londonu, tekvondistkinja Milica Mandić na meču između Partizana i CSKA pre nedelju dana u Pioniru pojavila u crno-belom dresu. Isto godinama čini i teniserka Ana Ivanović.- Svako ko se na taj način deklariše treba da shvati da postoji i druga strana. Ipak, smatram da je to lična stvar svakoga, ali da mora da bude spreman i na drugačije mišljenje - poručio je Vujošević.Košarkaši Partizana danas (19.00) igraju derbi meč regionalne ABA lige u Pioniru protiv Radničkog.

Đoković posetio TK PartizanNajbolji srpski teniser Novak Đoković tokom boravka u Srbiji pre nedelju dana posetio Teniski klub „Partizan“ i da je lepo primljen od čelnika crno-belih. Nole je ponikao u Humskoj i u mlađim kategorijama igrao je za Partizan, kao i njegov kolega Janko Tipsarević. Obojica su inače vatreni navijači Zvezde.Takođe treba istaći da je Španac Rafa Nadal veliki navijač Reala, ali da mu niko od fanova Barselone to ne zamera.Pantić: Vujošević je sramota za SrbijuSrpski TV komentator Milojko Pantić povodom izjave Duška Vujoševića oglasio se na Tviteru:- Duško Vujošević je sramota za Partizan i Srbiju, i svakog normalnog grobara. Za slabije upućene Vujošević je u svojoj karijeri bio trener Crvene zvezde. Danas je on sramota Partizana i Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track