VUJOŠEVIĆ: Hvalio sam Zvezdu i oguglao na komentare da nas Željko pušta
Foto: Facebook

Reakcija

VUJOŠEVIĆ: Hvalio sam Zvezdu i oguglao na komentare da nas Željko pušta

Košarka -
Nekima jako teško padaju naši uspesi i pobede, što se vidi posle ove utakmice, rekao je trener Partizana

Košarkaši Partizana su se posle pobede nad Fenerbahčeom (79:77) u devetom kolu Evrolige vratili u Beograd, a po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", trener Duško Vujošević je objasnio šta je mislio kada je rekao da je čudesan trijumf omaž učešću Crvene zvezde u elitnom takmičenju.

"Mnogi ne razumeju šta znači reč omaž. Rekao sam to u kontekstu da je Zvezda igrala dobro, ravnopravno kao i Partizan u Evroligi i da jedan srpski klub zaslužuje plasman u top 16. Ništa loše nisam mislio i kad kažem nešto lepo oni tumače drugačije, više neću ništa lepo da pričam, da me ne tumače drugačije", istakao je Vujošević.

On kaže da je, kad se pogledaju dobre igre Crvene zvezde i Partizana, barem jedan od dva naša predstavnika zaslužio da se plasira u narednu rundu Evrolige.

"Igre dva srpska kluba u Evroligi bile su takve da je bar jedan od ta dva kluba zaslužio da ide u Top 16. U Zvezdu je uloženo mnogo više finansijskih sredstava, a u Partizan možda neke druge energije. Ovako, kad dođu neki lepi momenti, to traje koliko mački muž", rekao je strateg crno-belih.

Vujošević se osvrnuo i na priče da je trener Fenera Željko Obradović navodno "pustio" svoj nekadašnji klub.

"Oguglao sam na takve komentare, nekima jako teško padaju naši uspesi i pobede, što se vidi posle ove utakmice. Bila je vrlo adrenalinska utakmica, mnogo je potrošeno akutne energije. Nisam mnogo spavao posle meča ali sam zadovoljan i verovatno je naša pobeda najveće iznenađenje kola. Bila je puno lepih gestova, preokreta, ali smo više u lepoti na kraju uživali mi", naveo je Vujošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track