Vujošević: Nova vlast kupuje Zvezdi titulu

Vujošević: Nova vlast kupuje Zvezdi titulu

Košarka -
Trener Partizana veoma oštro ocenio da nova vlast želi da kupi ili pokloni titulu Crvenoj zvezdi

Trener Partizana Duško Vujošević rekao posle prvog pripremnog duela njegove ekipe da deo države želi da kupi ili časti Crvenu zvezdu titulom.

Vujošević je u izjavi za SOS kanal rekao da će "hvatati za vrat" svakog ko želi da van terena dođe do titule.- Postoje indicije da bi neki naši protivnici mogli da kupe, ili da ih nova vlast koja je došla, časti titulom. Misle da su došli na vlast da bi i Zvezda došla na prvo mesto. Bez obzira na to, gledaćemo da rešimo svoju finansijsku situaciju koja nije laka i da sa ovim mladim timom, dopunjenim povređenim Lučićem i reprezentativcima Anđušićem i Muslijem budemo najbolji. Idemo na prva mesta u svim takmičenja u kojima učestvujemo i metaforički da kažem, hvataćemo za vrat svakoga ko hoće bilo šta da lovi u mutnom, kao što su već počeli - rekao je Duško Vujošević.

Vujošević je tako na svoj način odgovorio na izjave predsednika Crvena zvezda Diva Beograd Nebojše Čovića.

"Cilj nam je da u svim takmičenjima napadnemo prvo mesto. U Jadranskoj, Evrokupu, domaćoj Ligi i Kupu i to uopšte ne krijemo. Kao što ne krijemo da ćemo napasti i sve druge faktore koji probaju da nas uvedu u neregularnosti. Više ćutanja nema, a to znači, ako hoće da muljaju sa sudijama, metaforički rečeno, hvatamo za vrat", rekao je Čović nedavno u jednom intervjuu.

http://www.youtube.com/watch?v=cLI09j9ArFI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track