Vujošević opet pričao o parama i upravi Zvezde
Foto: Saša Pavlić

Reakcija

Vujošević opet pričao o parama i upravi Zvezde

Košarka -
Takva politika se vodi pre svega od strane direktora javnih preduzeća koji su i članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda, rekao je trener Partizana

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost (65:61) u 25. kolu ABA lige i izborili plasman na završni turnir regionalnog nadmetanja, a trener Vujošević je i u Podgorici govorio o teškoj finansijskoj situaciji u klubu. "Naravno svima je jasno koliko je važna ova pobeda i većini koliko je do nje bilo teško doći. Našem protivniku, koji je ozbiljan klub i ozbiljan tim, pobeda na domaćem terenu je omogućavala opstanak u igri za fajnal-for.

"Mi jesmo imali u ligi i nekih poraza koji nisu planirani, međutim to treba sagledavati u kontekstu povreda igrača, rotacije izazvane tim povredama na mesta koja nisu prirodno za određene igrače, kao i teškom finansijskom situacijom koja je izazvana politikom aparthejda, koja se vodi prema Partizanu pre svega od strane direktora javnih preduzeća koji su i članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Tako da mi nismo u ravnopravnoj situaciji sa ostalim klubovima koji se bore za vrh ABA lige, međutim neki partizanski duh, moral i inat, daju nam snagu. Naravno i ogromna podrška navijača, kojih je bilo u Podgorici u onoj meri u kojoj su uspeli da dođu do karte, i zahvaljujem im na prisustvu”, istakao je Duško Vujošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track