X FACTOR Haris: Ne mogu pomeriti prst, ali jedva čekam večerašnji nastup
Foto: Luka Pilipovic

Četvrta lajv emisija

X FACTOR Haris: Ne mogu pomeriti prst, ali jedva čekam večerašnji nastup

Pop kultura -
Ne pada mi teško pošto nikad nisam negativan i sve što mi se u životu desi podnosim pozitivno. Jedva čekam večerašnji lajv, bez obzira na povredu!", rekao je raspoloženi Haris

Takmičari "X Faktora" od jutros su u Pinkovom studiju u Šimanovcima: vredno rade na nastupima koje ćemo videti večeras od 21 sat na TV Pink kada je na programu četvrta lajv emisija ovog popularnog šou programa.

Kako saznajemo, atmosfera je veoma pozitivna, takmičari su raspoloženi, uključujući i mladog Harisa koji je nedavno, nažalost, povredio prst na nozi.

"Povreda nije velika, idem na terapije, bolje mi je nego pre. Nosim ortozu koja fiksira nogu, pa ne mogu pomeriti prst.

Ne pada mi teško pošto nikad nisam negativan i sve što mi se u životu desi podnosim pozitivno. Jedva čekam večerašnji lajv, bez obzira na povredu!", rekao je raspoloženi Haris. Na pitanje da li ima povlašćeni status ovaj šarmantni dečak odgovara: “Paze me drugari, posebno Lukijan, Aleksa i Teodora. Međutim, globalno gledano nemam povlašćeni status i drago mi je zbog toga, jer sam i u istoj poziciji kao i svi ostali. Jedina razlika je možda što je meni malo teže, ali ipak radim sve stvari isto kao i ostali finalisti - samo malo sporije!”, kroz osmeh ističe Haris, čiji nastup željno isčekujemo večeras od 21 sat na TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track