X FACTOR IZNENAĐENJA: Jelena Rozga specijalni gost!

Pripreme u toku

X FACTOR IZNENAĐENJA: Jelena Rozga specijalni gost!

Pop kultura -
Produkcija je otkrila ime prve specijalne gošće X Factor a to je hrvatska pop pevačica Jelena Rozga koja se, kako saznajemo, rado odazvala pozivu da uživo nastupi i da podršku takmičarima

Pripreme za četvrtu po redu uživo emisiju popularnog šou programa X Factor uveliko su u toku, a u ovoj emisiji, u revijanom delu, nastupiće čak dve regionalne muzičke zvezde.

Produkcija je otkrila ime prve specijalne gošće X Factor a to je hrvatska pop pevačica Jelena Rozga koja se, kako saznajemo, rado odazvala pozivu da uživo nastupi i da podršku takmičarima ovog gledanog tv formata u celom regionu.

Takmičari su zadovoljni kako teku pripreme za novu epizodu, sve su više sigurni u sebe i veruju da će publika uživati. "Pripreme za četvrtu lajv emisiju teku odlično, ceo tim je zadovoljan kako izgleda i zvuči naš nastup", kaže članica grupe 4U Teodora Sparavalo koja baš na današnji dan puni šesnaest godina i dodaje: "Pesma u ovom lajvu nam se veoma dopada, konačno smo sve četiri zadovoljne Kristininim odabirom".

Na pitanje kakva je Kristina Kovač kao mentor grupa 4U odgovara: "Mentorka nam je kad zatreba stroga, kad zaslužimo dobra, mirna i staložena i po našem mišljenju posvećena najviše od svih mentora. Sa njom ne pričamo samo o muzici već i o životu, stavovima , ljudima, nama, o čemu god poželimo. Zaista smo bliske sa njom i mnogo nam pomaže da naš svaki nastup bude dobar".

Na pitanje šta publika može da očekuje u utorak od grupe 4U devojke odgovaraju: "Nećemo otkrivati šta ćemo pevati u utorak, ali biće veoma emotivno. Jedva čekamo da pokažemo publici šta smo pripremile ovog puta, dobro se osećamo na sceni i sve bolje nam ide".

Nova emisija X Factor je uživo na programu u utorak 21:00 na TV Pink kada ćemo videti i šta su nam ostali finalisti pripremili ovog puta. I u ovoj emisiji broj finalista se sužava: takmičenje će napustiti jedan kandidat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track