ZA LJUBICU I MARKA: Humanitarni koncert u Sremskoj Mitrovici
Foto: Nebojsa Mandic

Hala Pinki, sreda

ZA LJUBICU I MARKA: Humanitarni koncert u Sremskoj Mitrovici

Stars -
U mitrovačkoj hali „Pinki" u sredu nastupaju Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Nemanja Stevanović, Šerif Konjević, Milica Pavlović, Amadeus bend, Jovan Perišić, Leksington bend, Akapulko bend, Dinča, Bane Mojićević, Goran Jakovljević Jakov...

SREMSKA MITROVICA - Pod pokroviteljstvom grada Sremske Mitrovice, 15. maja u hali „Pinki" održaće se humanitarni koncert čiji je prihod namenjen za lečenje Ljubice Adamić i Marka Stojanovića iz Mačvanske Mitrovice.

Prema rečima zamenika gradonačelnika Sremske Mitrovice Tomislava Jankovića, sredstva za transplantaciju srca dvogodišnje Ljubice Adamić su sakupljena.- Prilog od koncerta biće utrošen na postoperativni proces. Deo sakupljenog novca ići će i u ruke Marka Stojanovića iz Mačvanske Mitrovice, koji je 2006. godine povredio pršljenove. Sada je u fazi oporavka nakon uspešne operacije matičnim ćelijama - izjavio je Janković.

Takođe Janković je dodao da grad Sremska Mitrovica u poslednja dva meseca organizuje razne manifestacije, sportske aktivnosti, predstave, izložbe slika, s ciljem da se prikupi što više novca za malu Ljubicu koja se trenutno nalazi u Beču i čeka na transplantaciju srca.

- Nedelju dana nakon koncerta u Pinkiju, odnosno već 22. maja, u Mačvanskoj Mitrovici, na stadionu FK „Podrinje" za Ljubicu organizujemo humanitarnu utakmicu ženskog fudbalskog kluba „Sremice" čiji će protivnik biti glumačka ekipa filma „Montevideo" kojoj se pridržuju Vlada Mandić, Nenad Peruničić, Ivan Gavrilović, direktor CKS „Šumice" Ivan Bakić, predsednik Skupštine grada Sremske Mitrovice Milan Kovačević, gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović i moja malenkost - rekao je Janković.

U mitrovačkoj hali „Pinki" s početkom u 20:30 sati okupiće se veliki broj poznatih pevača i bendova: Amadeus bend, Jovan Perišić, Leksington bend, Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Nemanja Stevanović, Šerif Konjević, Milica Pavlović, Akapulko bend, Dinča, Bane Mojićević, Goran Jakovljević Jakov koji će nastupati uz pratnju Aureus benda i Vlade Romandića. Organizacija ponenutih humanitarnih događaja poverena je menadžmentu diskoteke „Noks", iz Sremske Mitrovice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja