Srpski novinari bojkotovali Mihajlovića
Foto: Saša Pavlić

Adio Siniša!

Srpski novinari bojkotovali Mihajlovića

Fudbal -
Selektora novinari kaznili bojkotom na poslednjoj pres-konferenciji pred meč sa Škotskom

Bojkot.

Poruka selektora Srbije Siniše Mihajlovića medijima u zemlji da ga ne zanima šta se piše i objavljuje o njegovom radu dobila je odgovor na poslednjoj konferenciji za medije pred današnju utakmicu sa Škotskom u Novom Sadu (20.30).Prvi put u istoriji reprezentacije jedan selektor našeg nacionalnog tima kažnjen je bojkotom zbog bahatog odnosa prema novinarima, pa su sva pitanja upućivana samo kapitenu Branislavu Ivanoviću.Mihajlović nije pokazao da ga previše tišti to što su mu pažnju ukazali samo naš kolega iz Škotske i novinar zvaničnog sajta FSS. Ipak, u pitanjima Ivanoviću još jednom je morao da čuje šta javnost misli o rezultatima postignutim otkako su ga čelnici postavili na selektorsku funkciju.

- Bane, kako se osećate kao kapiten loše vođene ekipe? Bane, da li ste gledali hrvatske klipove na internetu koji zbog taktike Siniše Mihajlovića ismevaju srpski fudbal i reprezentaciju? Da li ste naučili nešto od selektora osim da pevate himnu?Za sve to vreme Mihajlović je lagano otpijao gutljaje vode, dok se Ivanović silom prilika našao u ulozi njegovog advokata.

Srpski novinari ignorisali selektora
Srpski novinari ignorisali selektora

Otpala još dvojicaPosle povređenog Zdravka Kuzmanovića, Staru Pazovu su napustili Aleksandar Ignjovski i Marko Šćepović. Ignjovski je zbog problema s mišićem krenuo put Bremena, gde će u svom klubu nastaviti oporavak, dok je Šćepović vraćen u Partizan, nakon povrede zbog koje je već u 8. minutu morao da napusti Maksimir u duelu s Hrvatskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track