ZA SVE ŽENE: Frajle 8. marta u Centru Sava
Foto: Kultur Dragana Udovicic

Dan žena

ZA SVE ŽENE: Frajle 8. marta u Centru Sava

Pop kultura -
Ulaznice po cenama 1.900, 1.700, 1.500 i 1.300 dinara već su u prodaji na blagajni Sava centra

BEOGRAD - Popularni novosadski kvartet "The Frajle" održaće koncert 8. marta u Sava centru u duhu svog studijskog prvenca "Naš prvi album sa putovanja", najavili su danas organizatori.Četiri vokala Marija, Nataša, Jelena i Nevena, poznate po svojim pažljivo pripremljenim nastupima u atraktivnim kostimima, pored svojih hitova kao što su "Ić Liebe Dić", "Štiklice", izvešće i neke od neobičnih obrada popularnih svetskih numera.

Ulaznice po cenama 1.900, 1.700, 1.500 i 1.300 dinara već su u prodaji na blagajni Sava centra."Ovo je naš prvi koncert u Sava centru i radujemo se što je baš na ovaj datum. Žene su naša velika publika, ali tu je i jača polovina koja ih prati. Koncert će biti prava predstava, scensko putovanje, gde ćemo se zajedno sa publikom ukrcati u ekspres-vagon i putovati kroz vreme i note", poručile su članice kvarteta.

Četiri dame udružile su svoje talente 2009. godine i povezale zajedničku strast za muzikom, teatrom, kabareom i upečatljiv scenski izraz kome teže na svojim neobičnim nastupima.

Prvi spot za hit "Ić Liebe Dić" objavile su 2010. i od tog trenutka dobijaju pozive za nastupe širom Srbije i regiona, gde pored autorskih, uz dve gitare, izvode i autentične obrade romantičnih, ali i energičnih pesama kojima publiku dižu na noge.

Sledeći singl "Štiklice" objavile su na leto 2011, a prvi album, koji je naišao na odličan prijem kod publike, 17. septembra.

Priznanje im stiže i u vidu poziva da nastupe na prestižnim "Runjićevim večerima" u Splitu prošle godine, kao i gostovanja na koncertu Olivera Dragojevića na kojem im se, pred oko 15.000 posetilaca, pridružio i popularni kantautor Džiboni.

"The Frajle" će osmomartovski praznik proslaviti na velikoj sceni Sava centra u teatarskoj atmosferi u kojoj će im društvo praviti i veoma atraktivni gosti.

Pored dve gitare i četiri ženska vokala, na velikom beogradskom koncertu, "Frajlama" će se pridružiti i muzičari na akustičnim instrumentima (tamburice, kontrabas, violine, gitare, bubnjevi i perkusije).

http://www.youtube.com/watch?v=6O15njvqf2U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track