GENERACIJA 5: Nova korsa, nastavak Opelove legende!

BOMBA U B SEGMENTU

GENERACIJA 5: Nova korsa, nastavak Opelove legende!

Auto -
Bestseler: Nova šasija, motori i tehnologije prenosa, kao i visokokvalitetni enterijer s inteligentnim sistemom su okosnica modela, naoružanog za nastavak slavne tradicije
1 / 3

„Opelov“ najprodavaniji model treba da ponudi novo vozačko iskustvo na tržištu malih automobila, postavljajući nove standarde za performanse šasije, motora i menjača. Svet je ugledao potpuno novu, petu generaciju „korse“!

Novi poboljšan i ekonomičan turbomotor zapremine jednog litra sa tri cilindra, efikasan sistem prenosa, novo vešanje i optimizovan upravljački sistem pružaju preciznost i udobnost na svetskom nivou. Nova „korsa“ takođe poseduje potpuno nov enterijer koji unapređuje doživljaj prostranosti i kvaliteta, uključujući i savršeno povezani „IntelliLink“, informaciono zabavni sistem i ultramoderne sisteme za podršku u vožnji. Peta generacija „Opelovog“ najprodavanijeg modela imaće premijeru na Sajmu automobila 2014. u Parizu (od 4. do 19. oktobra), a prvi primerci će napustiti fabrike u Saragosi i Ajzenahu do kraja godine.

SlavaPRODATO 12 MILIONA „KORSI“Za četiri generacije tokom 32 godine u Evropi je prodato 12 miliona „korsi“, uključujući i 2,8 miliona trenutne četvrte generacije. S prosečnom godišnjom prodajom od 370.000 vozila, „korsa“ je jedan od najistrajnijih i najpopularnih modela u svom segmentu. Ključ uspeha je u izvanrednoj iskorišćenosti prostora.

MotoriNOVI 1,0 EKOTEKKompaktni „1,0 ekotek“ s direktnim ubrizgavanjem u celosti je izrađen od aluminijuma, naravno u skladu s „evro 6“ standardima, dostupan je sa 90 ili 85 KS, kao i 1,4 100 KS. Redizajnirani i poboljšani 1,3 CDTI ima 75 KS i 95 „konja“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track