Katrin (37) imala 127 kg, za 6 meseci smršala 63 kg! Sad izgleda neverovato...
Foto: Dejli Mejl

Iz korena promenila život

Katrin (37) imala 127 kg, za 6 meseci smršala 63 kg! Sad izgleda neverovato...

Život -
Za 25 evra kupila je sobni bicikl i redovno trenirala uz svoje omiljene sapunice

Katrin Pauel (37) iz Velike Britanije za 16 meseci smršala je čak 63 kilograma. Majka četvoro dece imala je 127 kilograma, ali je svojom voljom i upornošću došla na čaroban broj 63.

Katrin je jele mnogo između obroka, a čokaladice je krila u frižideru iz povrća i takvim načinom života kilogrami su se nakupile, a to je ugrožavalo njeno zdravlje.

"Promenila sam način života, to je bio jedini put. Gubitak kilograma je u potpunosti i iz korena promenio moj život", rekla je Katrin i otkrila da ju je gojaznost skoro koštala života - za dlaku je izbegla srčani udar. Imala je problema sa hodanjem i kolenima, pa su joj lekari savetovali operaciju, ali je morala da smrša.

"Nisam mogla da poverujem da sam se toliko ugojila, stalno sam bila umorna i nisam htela da me deca gledaju takvu", ispričala je. Katrin je promenila svoj način ishrane, obroci od voća i povrća učinili su čuda za njenu liniju. Za 25 evra kupila je sobni bicikl i redovno trenirala uz svoje omiljene sapunice. Ova mama je poručila svima koje muči višak kilograma da ne odustaju i da potrude da se oslobode tog problema.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track