VELIKA PREVARA: Tvorac bolesti poremećaja pažnje na samrti priznao da je izmislio to stanje!

Prevarantska igra psihijatrije

VELIKA PREVARA: Tvorac bolesti poremećaja pažnje na samrti priznao da je izmislio to stanje!

Život -
Sem Ajsenberga nikada ni jedan drugi lekar nije naučno dokazao da ADHD postoji

Lečite li svoje dete od poremećaja pažnje (tzv. ADHD bolesti)? Prestanite odmah! To je izmišljena bolest, a lečenje nosi teške posledice - decu zavisnike!

Da je još uvijek živ, kreator bolesti ADHD upozoravao bi roditelje na lažljivu i prevarantsku igru psihijatrije i farmaceutske industrije. No, iako više nije živ na smrtnoj postelji, psihijatar i čovek koji je izmislio ADHD, Leon Ajsenberg, priznao je da je ADHD potpuno izmišljena bolest, koju je kao "pionir" ADHD-a osmislio za farmaceutsku industriju.

To bi otprilike značilo da se od miliona dece u ovom trenutku prave zavisnici o farmaceutskim drogama, ali i o neuspesima i to za celi život. U pitanju je strašna prevara na koju niko ne reaguje.

Sem Ajsenberga nikada ni jedan drugi lekar nije naučno dokazao da ADHD postoji. Uprkos tome, sve ide kao i pre jer farmaceutskoj industriji može doneti veliki profit.

Broj zdrave dece koja su navodno oboljela povećava se svaki dan, a mnogi tu pojavu nazivaju kugom zapadnog sveta. Farmaceutske korporacije mogu zaraditi samo na dva načina: da izmisle nove lekove ili pak da izmisle nove bolesti koje će onda lečiti novo izmišljenim lekovima. To je zaključio dr. Džej Parkinson u knjizi "Industrija koja izmišlja i liječi bolesti".

(narodnamedicina1987.blogspot.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track