ZLATNE RUKE: Šeiku iz Kuvajta rešio intimne probleme, on mu napravio kuću!
Foto: Facebook

Ekonomiju zamenio bioenergijom

ZLATNE RUKE: Šeiku iz Kuvajta rešio intimne probleme, on mu napravio kuću!

Život -
Džemal Hašimović iz Visokog tvrdi da je pomogao mnogima svojom bioenergijom, od obične glavobolje do kancerogenih oboljenja

Džemal Hašimović (55) iz Džindića kod Visokog u Bosni i Hercegovini, najmlađi diplomirani ekonomista u bivšoj Jugoslaviji, jer je fakultet završio u 21. godini, svoj poziv je zamenio bioenergijom. Džemal je pomogao mnogima, pa i jednom šeiku iz Kuvajta koji je imao intimnih problema sa svojom suprugom. Pošto mu je pomogao, šeik mu je iz zahvalnosti sagradio kuću.

"Šeik je bio opterećen poslom i obavezama. Imao je nekih intimnih problema koje sam uspešno rešio. I tada mi je rekao: "Džemale, traži od mene šta hoćeš. Ako želiš kuću, hotel bilo gde u svijetu, samo reci". Ja mu kažem: "To bi za mene bilo previše". Međutim, šeik nije odustajao pa mi je u znak zahvalnosti napravio kuću u kojoj sada živim”, priča Džemal kojeg je upomoć zvala i princeza Karolina od Monaka, ali do koje, nažalost, nije mogao doći, jer je baš te godine 1992, rat zahvatio BiH.

Visočanin se seća da je privu put bio svestan svog dara već u čertvrtom razredu osnovne škole, kada je video da mu svetle ruke.

"Slučajno sam vidio da mi ruke sjaje fluorescentnom bojom. Najpre sam se uplašio, mislio da mi se pričinjava, da je možda mesečev odsjaj na mojim rukama. Međutim, kada sam bolje pogledao, noć je bila mračna, a meseca nigde. I tako sam se "testirao" svaku veče. Otvorio bih čitanku, ugasio petrolejku, a rukama sam mogao na daljini od 20 centimetara obasjati čitanku i čitati bez problema. Čak su me testirali i moji školski prijatelji kojima sam pokazao svoj dar", priseća se Džemal koji tada nije niti čuo za pojam "bioenergija" sve dok nije gledao emisiju o bioenergičaru iz Budve. Skupio je nešto novca i otišao u Milano da proveri svoju sposobnost, gde su ga podvrgli testiranju.

"Prvi preliminarni pregled je bio da stavim ruke na jednu platformu i da impulsiram energiju na način kako ja mislim da treba. I stavio sam ja ruke, a naučnici elektroniku na grudi i glavu te sam počeo emitovati energiju kako sam vežbajući znao. Reakcija tehničara na Institutu bila je začuđujuća. ‘Fantastico, fantastico…’, uzvikivali su dok je mašina za izračunavanje bioenergije pokazivala šta zapravo krijem u sebi.

"Imaš više energije nego ijedan normalan ljudski organizam", rekli su mi kazali su mi, priča Džemal kojem su odmah ponudili specijalizaciju od 3 i po meseca u Milanu, nakon čega je dobio diplomu u kojoj piše da poseduje bioenergiju ekstra kategorije koja nije niti postojala do tada.

Od 1983. do danas, primenom bioenergije Džemal je izlečio na stotine ljudi. Od obične glavobolje do kancerogenih oboljenja, Džemal sve leči, a kaže da najviše uspeha ima kod lečenja išijasa, reumatizma, upale zglobova, cirkulacije krvi, želučanih tegoba i mučnina, bolova kičmenih pršljenova, upale bubrega, mokraćnih i jajovodnih kanala, ciste na bubrezima i jajnicima, oporavka organizma nakon moždanog udara, a imao je uspešne rezultate kod buđenja ljudi koji su u komi bili i do 5 meseci.

Jedino kad njega samog nešto zaboli, ne može da prenese energiju nikome drugome, budući da njegov organizam sam apsorbuje energiju iz kosmosa. Međutim, do sada ga je zdravlje dobro služilo, i kako kaže, još nema lekarskog kartona.

(dnevni-list.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track