Baka (113) lagala za godine da bi otvorila Fejsbuk nalog
Foto: Printskrin

Ne postoji njeno godište

Baka (113) lagala za godine da bi otvorila Fejsbuk nalog

Ludi svet -
Ovu slatku prevaru je otkrio prodavac tehničke opreme Džozef Ramirez koji se sa Anom Stoehr (113) sprijateljio u staračkom domu, i u koji ju je i uveo u svet kompjutera i interneta

Ana Stoehr koja ima neverovatnih 113 godina, rešila je da otvori profil na Fejsbuku, ali je naišla na jedan “veliki” problem. Nije mogla da upiše tačnu godinu svog rođenja, pa je morala da skriva svoje godine.

Kada je pravila profil, videla je da 1900 godina, odnosno godina njenog rođenja, nije na listi koja doseže do 1905 godine. Na kraju, kako bi uspela u svojoj nameri, rešila je da uradi ono što većina ljudi danas radi na internetu - da laže o svojim godinama, pa tako Ana sada u virtuelnom svetu ima 99.

Ovu slatku prevaru je otkrio prodavac tehničke opreme Džozef Ramirez koji je prodao telefon njenom sinu Harlanu (85). Ramirez se sprijateljio sa Anom u staračkom domu u kom ona boravi, pa ju je vremenom naučio kako da rukuje sa kompjuterom i internetom, a na kraju joj je pomogao da napiše pismo osnivaču Fejsbuka Marku Zakerbergu, koje je naslovila sa “Još uvek sam ovde”.Najstarija žiteljka Minesote će u sredu proslaviti svoj 114. rođendan.

http://www.youtube.com/watch?v=-XDf4jCwevM

(EPK/metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track