BRAK NA PRVI POGLED: Da li je rijaliti program upravo prešao sve granice?
Foto: Printskrin

Ne može dalje

BRAK NA PRVI POGLED: Da li je rijaliti program upravo prešao sve granice?

Ludi svet -
Ideja rijalitija je da nađu ljude koji bi bili voljni da se venčaju sa nekim na prvom sastanku, i to na osnovu prvog utiska 4 eksperta - seksologa, spiritualiste, psihologa i sociologa

Da li je televizijski rijaliti konačno prešao sve granice? Kanal 4 trenutno radi na tome da regrutuje odgovarajuće učesnike novog "društvenog eksperimenta" zvanog "Brak na prvi pogled".

Ideja je da nađu ljude koji bi bili voljni da se venčaju sa nekim na prvom sastanku, i to na osnovu prvog utiska 4 eksperta - seksologa, spiritualiste, psihologa i sociologa.

Ovakav šou već postoji i postigao je veliki uspeh u Americi i Danskoj.

Britanska verzija ovog šoua je trebalo da krene da se snima ovog meseca ali je odložena za sledeću godinu pošto su producenti imali teškoća da nađu ljude koji bi iz pravih razloga učestvovali u njemu.

Insajder blizak produkciji rekao je da je snimanje odloženo ali ne zato što nije bilo dovoljno kandidata već zato što su kriterijumi za učestvovanje u šou veoma visoki, zato što se biraju ljudi kojima se stvarno može naći kompatibilan partner.

Eksperti šoua "Brak na prvi pogled" tvrde da koriste gomilu testova i tehnika kako bi se potpuni stranci apsolutno složili.

Par se onda zvanično venčava na svom prvom viđanju sa sve tradicionalnim venčanjem koje pravi njihova porodica i prijatelji.

Potom moraju provesti barem jedan mesec u braku kako bi se upoznali pre nego što dobiju dozvolu da se razvedu.

"Ne tražimo ljude koji ovo rade kako bi se pojavili na televiziji, već tražimo ljude koji su spremni da pokušaju da na vrlo drugačiji način nađu ljubav svog života", rekao je Aleks Menzes sa Kanala 4.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track