DECU RODIO OTAC: Mama je bila muško, a tata žensko!
Foto: Fejsbuk

Transrodni par

DECU RODIO OTAC: Mama je bila muško, a tata žensko!

Ludi svet -
Nik i Bjanka su transrodni par, ali još imaju svoje izvorne polne organe jer ne mogu da priušte rekonstruktivne operacije
1 / 5 Foto: Fejsbuk

Bjanka (32) i Nik (27) moraće jednog dana da svojim sinovima objasne neke stvari, koje će ih sigurno iznenaditi.

Bjanka - žena koju oduvek znaju kao njihovu majku, zapravo je njihov otac, a Nik, čovek za koga veruju da im je otac, zapravo ih je rodio.

Nik i Bjanka su transrodni par, ali još imaju svoje izvorne polne organe jer ne mogu da priušte rekonstruktivne operacije. Bjanka je rođena kao dečak Džejson, a Nik kao devojčica Nikol.

Međutim, oduvek su se osećali drugačije. Uvereni su da njihova deca neće imati probleme s ovom informacijom jer će im pružiti mnogo ljubavi, podrške i sigurnosti.

Nik kad je bio trudan, foto Fejsbuk
Nik kad je bio trudan, foto Fejsbuk

Par objašnjava da je to previše važno da bi krili od dece i da je nužno da saznaju istinu jer bi najgora opcija bila da to saznaju od nekog drugog. Iako u savršenom svetu to možda nije problem, par iz Kentakija vrlo dobro zna da mnogi na njihov život gledaju kao na nenormalan.

Iako stranci nisu svesni istine kada ih vide na ulici, sve je bilo jasno za vreme Nikove trudnoće - ljudi su zurili i dobacivali neugodne komentare.

Bjanka i Nik, foto printskrin
Bjanka i Nik, foto printskrin

Sigurno je jedno - kada Kai (3) i gotovo godinu dana star Paks jednog dana čuju ovu informaciju, iznanadiće se, a kada će im reći istinu, još ne znaju. Možda kad Kai napuni šest godina. U svakom slučaju, dečaci će morati da budu dovoljno stari da razumiju o čemu se radi."Nećemo to tretirati kao lošu stvar, a mala deca prihvataju i ne osuđuju", rekla je Bjanka.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk
http://www.youtube.com/watch?v=pNyIjEFMFUE

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track