Devojka (24) mesec dana u nosu imala pijavicu dugu 7,5 cm!
Foto: Dejli Mejl

Milsila da joj je pukao kapilar

Devojka (24) mesec dana u nosu imala pijavicu dugu 7,5 cm!

Ludi svet -
Kada joj je počelo krvarenje iz nosa mislila je da joj je pukao neki kapilar posle saobraćajke na motoru. Pomislila sam da je zgrušana krv. Dok sam se tuširala, videla sam da se nešto viri iz mog nosa i shvatila sam da je neka životinja" ispričala je Liverani

Danijela Liverani (24) iz Škotske bila je na putovanju po jugoistočnoj Aziji kada je doživela nesreću na motoru. Na sreću nije bila mnogo povređena, sem što joj je išla krv na nos. Posle toga joj je mesec dana virila iz nosa neka grudica za koju je mislila da je zgrušena krv.

Međutim, pošto se vratila kući u Edinburg bila je zgrožena kad je shvatila da joj iz nosa u stvari viri glava pijavice.

Danijela je prvo prstima pokušala da izvaditi pijavicu, ali bezuspešno."Dve sedmice pre nego što sam se vratila kući počelo mi je krvarenje iz nosa. Pošto sam imala nesreću mislila sam da mi je pukao neki kapilar. Kad sam se vratila kući krvarenje je prestalo, ali je nešto virilo iz nosa. Pomislila sam da je zgrušana krv. Dok sam se tuširala, videla sam da se nešto viri iz mog nosa i shvatila sam da je neka životinja", ispričala je Liverani.

Doktori su joj pincetom vadili pijavicu iz nosa dugu 7,5 centimetara, dok su je sestra i prijateljice držale "prikovanu" za krevet.

"Bila je to agonija. Svaki put kad bi je doktor uhvatio pincetom, ona bi se povlačila prema unutra. Posle pola sata pijavica je izvučena. Bila je duga kao moj kažiprst, a debela kao palac. Šokiralo me kako je uopšte dospela u moj nos, ali se hranila mojom krvlju i narasla je tolika. Srećom pa sam se obratila doktoru jer mi je on rekao da bi pronašla put do mozga", rekla je Danijela.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track